Publicitat
DS MOTOR

Saló internacional una edició de rècord amb més de 700 vehicles

Aspecte d’un dels pavellons del saló del Caravaning al recinte Gran Via
Aspecte d’un dels pavellons del saló del Caravaning al recinte Gran Via / CEDIDA

Més oferta. Fins aquest diumenge se celebra a Barcelona la 34 edició del Saló Internacional del Caravaning. 130 companyies –entre elles, Adria, Benimar, Bürstner, Dethleffs, Elnagh– exposen més de 700 vehicles amb les principals novetats del sector.

Entre les opcions destaca, novament, l’eclosió de les furgonetes camper, els vehicles tot-terreny i les tendes de luxe. A més, tots els visitants al saló podran gaudir de cinc espais temàtics amb activitats per a tots els gustos: Barcelona Overland, Glamping, Carvaning Kids, Travelvaning i Gastrovaning.

Per segon any, Barcelona Overland ofereix una mostra temàtica d’autocaravanes 4×4 i d’accessoris. És un espai ambientat en un escenari exòtic, amb sorra, palmeres, rius i roques, que compta amb una vintena de vehicles off road, entre tot-terrenys, remolcs, furgonetes, camions i pick-ups reconvertides aptes per a tota mena de terrenys i condicions. Entre elles, la nova gamma E6 d’Iveco Daily 4×4, que destaca per la seva major amplitud, així com el retorn de la versió furgó.

Tanmateix, també s’ofereix un programa d’activitats per a tota la família a la zona Caravaning Kids. Els més petits podran alliberar adrenalina al parc d’escalada amb dues parets verticals, un pont de cordes i una tirolina; posar a prova el seu equilibri, força i destresa en el circuit d’agilitat; o bé comprovar la seva capacitat d’orientació en la gimcana.

Publicitat
Comentaris
To Top