ESPORTS

El Sabadell s’ensuma alguna ‘sorpresa’ en el Johan Cruyff

Aitor Pascual en una de les seves internades davant l'Espanyol B / Lluís Franco

A mesura que s’acosta l’estrena del Centre d’Esports en l’estadi Johan Cruyff creixen les sospites sobre una possible sorpresa en l’alineació del filial blaugrana. La suspensió del clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid -que estava previst per dissabte- podria donar llum verda a jugadors del primer equip per baixar al ‘B’. El cas més clar és el de Carles Pérez, qui ja ha gaudit de 404 minuts aquesta temporada a les ordres d’Ernesto Valverde, participant en 6 dels 9 partits de lliga a Primera Divisió. La temporada anterior va ser protagonista en el duel del Mini fent un ‘hat-trick’ en el 5-1 encaixat pel Sabadell. Menys probable sembla l’aparició d’Ansu Fati, en plena dinàmica del primer equip.

De totes maneres, aquesta circumstància no altera els plans dels homes d’Antonio Hidalgo. “Jugui qui jugui, ens hem de centrar en la nostra feina i afrontar el partit amb la mateixa il·lusió i ganes de sempre per guanyar els tres punts. La clau és treballar al màxim. Això sí, hem de sortir als 200 per cent i mantenir aquesta intensitat fins al final”, va subratllar Aitor Pascual, un dels jugadors més destacats diumenge passat davant l’Espanyol B. “Estic content per com van sortir les coses, sobretot a la segona part quan teníem més espais, però especialment per la victòria de l’equip i guanyar per dos goles de diferència. L’afició s’ho mereixia”.

El gallec, que s’adapta a les posicions de lateral o carriler, veu “molt important l’equilibri entre veterans i joves a l’equip. Uns posen la seva experiència i els altres la força i les ganes. Aquesta competència és positiva per complementar-nos”.

Aiguat i entrades

El temporal que va afectar Sabadell també es va reflectir a les instal·lacions de l’Estadi Municipal Creu Alta. La sala de premsa i altres dependències, com l’arbitral, van quedar inundades per l’aigua que va baixar pel túnel dels vestidors. La plantilla també va haver de canviar d’escenari l’entrenament. En lloc de fer-ho a Sant Oleguer es va exercitar al Poliesportiu Olímpia.

D’altra banda, a les oficines del club van arribar les 300 localitats facilitades pel FC Barcelona pel partit de diumenge, totes a un cost de 15 euros. Es posaran a la venda a partir d’aquest divendres. El preu ha provocat una certa controvèrsia perquè el club blaugrana ha fixat el preu a 9 euros en altres partits d’aquesta mateixa temporada. Malgrat aquest aspecte, s’espera la presència d’un gran nombre de seguidors sabadellencs en l’estrena de l’estadi Johan Cruyff. Enrere queda la història de 37 anys en el Mini Estadi, una trajectòria amb balanç negatiu pel Centre d’Esports (només 3 empats i 5 victòries en 26 partits disputats) tal com expliquem en un reportatge en l’edició de paper d’aquest dijous.

Comentaris
To Top