Ciutat

Una persecució policial a Sabadell acaba amb un accident amb un cotxe patrulla

Una persecució policial a Sabadell ha acabat aquesta passada matinada amb un accident amb un cotxe patrulla de la Policia Municipal implicat. Els fets han passat poc després de la mitjanit, a les 00.22 h, a l’accés nord de la ciutat des del lateral dret de l’autopista C-58.

Segons informa la policia, els agents van detectar un turisme que circulava a gran velocitat sense respectar les fases vermelles dels semàfors ni tampoc les indicacions policials perquè el vehicle s’aturés. Com a conseqüència, el vehicle fugit va xocar contra el cotxe patrulla, i finalment va aturar-se en un lateral de l’autopista.

A més, els policies actuants van sotmetre El seu conductor, un home de 26 anys, a les proves de detecció alcohòlica, que van donar un resultat positiu de 0,57 mg/l, quan la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l. Per aquest motiu, el van traslladar a l’Hospital Parc Taulí per la cura de les seves ferides lleus que es va fer en el xoc, i van instruir les diligències judicials corresponents per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conducció temerària i per conduir un vehicle a motor amb una taxa d’alcohol superior a la permesa reglamentàriament.

Els agents, que van destinar-hi tres patrulles, van immobilitzar el vehicle.

Comentaris
To Top