Publicitat
BARBERÀ

VÍDEO | Presó per a una dona que va robar en dos supermercats i va agredir els treballadors a Cerdanyola i Barberà

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona que va robar en un supermercat de la cadena Mercadona a Cerdanyola del Vallès i va agredir diversos dels seus treballadors quan la van enxampar. Es tracta d’una dona de 32 anys i veïna de Terrassa, a qui s’atribueix un altre robatori de tipus violent en un altre Mercadona, el 9 de juliol, a Barberà del Vallès.

Els dos fets van passar de la mateixa manera: entrava al supermercat acompanyada d’un nen que portava en un cotxet i d’una altra menor, i un cop dins amagava a la bossa de la cadireta diversos productes i intentava fugir per la sortida habilitada sense compra. En els dos casos, els treballadors van enxampar la dona i la van aturar abans de sortir del local.

També en les dues ocasions, la dona, quan es va adonar que no la volien deixar marxar amb els productes sostrets, es va posar agressiva i va insultar i agredir a tots aquells que la volien retenir. La baralla va acabar quan l’arrestada i els dos menors que l’acompanyaven, després de retornar part del material robat i sense deixar d’empènyer i de cridar als treballadors, van aconseguir fugir del lloc.

Les imatges dels fets i la investigació policial posterior van permetre la identificació de la dona i la seva detenció el 28 d’octubre a la mateixa comissaria de Cerdanyola. A banda de Cerdanyola i Barberà, la dona havia comès delictes similars a Rubí, Terrassa i Torredembarra.

Dimecres 30, l’arrestada va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Publicitat
Comentaris
To Top