Ciutat

Un grup de veïns del barri d’Espronceda detecta un nou focus de xinxes

Un operari d'Smatsa recollint mobles infestats / CEDIDA

Veïns del carrer dels Aprestadors número 1 han detectat una plaga de xinxes al seu bloc. De moment, hi hauria fins a dues famílies afectades i una d’elles ja ha començat a prendre les mesures pertinents. Segons l’Associació de Veïns d’Espronceda, se sospita que un dels pisos sigui el focus de la plaga i insten a actuar en cas que es demostri per evitar que “afecti altres veïns”.

Els veïns, en marxa

Tanmateix, les parets del barri d’Espronceda estan copsades de papers informatius per advertir el veïnat i evitar que recullin el mobiliari infestat. Es tracta d’una campanya que ha iniciat un grup de residents per evitar que es propagui. “La informació és clau per prevenir i que no es repeteixi el problema de l’any passat, que va generar fins a 28 punts d’afectació”, recorda la secretària de l’entitat veïnal, Reme López.

Fonts de l’Ajuntament de Sabadell expliquen que el consistori està seguint de prop el cas i es farà un seguiment per determinar si la persona que presumptament hauria generat la infestació necessita suport per part de serveis socials. Smatsa ja està duent a terme l’actuació especial de recollida de mobles i la neteja de contenidors de la zona.

Comentaris
To Top