Publicitat
Esports

El Cross dels Esquiadors de la UES escalfa motors

El bosc de Can Deu serà l'escenari de la prova / UES (Cedida)

Tot a punt. La Unió Excursionista Sabadell (UES) organitza la seva darrera gran cita esportiva de l’any. La cursa popular Cross dels Esquiadors, que enguany arriba a la 44a edició, se celebrarà aquest diumenge al bosc de Can Deu amb sortida des de Sant Julià d’Altura. Aquesta cursa, que va néixer fa 44 anys com a trobada entre els aficionats de l’esquí i amb l’objectiu de mesurar forces de cara a l’imminent inici de la temporada d’esquí, s’ha convertit en tot un clàssic que no només acull aficionats a l’esquí, sinó també corredors de totes les edats i condicions, que poden fer un dels dos recorreguts establerts, de 4 o 11 quilòmetres.

I com des de fa 7 anys, en paral·lel al Cross dels Esquiadors, l’entitat excursionista organitza la trobada de Marxa Nòrdica del Vallès amb un recorregut no competitiu de 5 quilòmetres. Es tracta d'una pràctica esportiva en alça els darrers anys que té molts punts en comú amb la pràctica de l’esquí de fons. Entre les dues activitats, la UES espera reunir uns 300 esportistes.

Publicitat

Aquesta doble cita es converteix en un preàmbul de La Llanera Trail que tindrà lloc el 19 de gener. Una marató i mitja marató per muntanya de Sabadell que té, com a peculiaritat, el punt de sortida i arribada el centre de la ciutat. Els últims anys ha tingut una gran participació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top