ESPORTS

El Sabadell vol confirmar la seva posició de privilegi en el duel arlequinat davant l’Ebro

Els homes d'Antonio Hidalgo volen repetir aquesta imatge a Saragossa / Ll. Franco

Mantenir la bona dinàmica fora de casa i reforçar la posició de privilegi és el doble objectiu del Sabadell en el duel arlequinat per excel·lència d’aquesta lliga. Els homes d’Antonio Hidalgo visiten diumenge (12 hores) l’estadi Pedro Sancho de la Federació aragonesa on juga des d’aquesta temporada el CD Ebro després de deixar el camp d’El Carmen en el barri de La Almozara. El conjunt aragonès, que vesteix els quadres blanc-i-blaus, frega la zona de perill i una ensopegada el podria deixar en una situació delicada.

Antonio Hidalgo és conscient que en l’entorn es respira un clima d’il·lusió i una certa eufòria i això es reflecteix en un fet: prop d’un centenar de seguidors sabadellencs (la majoria viatgen en l’autocar organitzat pel club) donaran suport a l’equip a Saragossa. “L’eufòria és positiva, hem de celebrar les victòries i l’actual situació després de patir cada dia l’any passat. Però s’ha de fer amb mesura i això el vestidor ho té molt clar. Sap que ha costat moltíssim arribar fins a on ara estem”. El Sabadell coneixerà el desenllaç del Lleida-Barcelona B de dissabte i pot afegir pressió al líder Castelló que el diumenge rep al Llagostera en el Nuevo Castàlia.

El tècnic de Canovelles, que considera l’Ebro un equip “molt competitiu que té jugadors amb gran experiència a la categoria”, recupera el capità Ángel Martínez, però perd Aitor Pascual, un jugador que entrava força en els seus plans. El polivalent futbolista gallec pateix la fractura del quart metacarpià de la mà dreta i estarà de baixa unes 5 setmanes, o sigui que no tornarà a jugar fins al 2020. Un nou contratemps. D’altra banda, el gran dubte apareix en l’eix de la defensa després del bon partit que va fer Fernando Pajarero davant el Nàstic en substitució del sancionat Grego. “És positiu tenir variants i que els jugadors ho notin. Després ja em tocarà a mi escollir”, afirma Hidalgo.

L’Ebro compleix la seva quarta temporada a Segona Divisió B (la tercera en aquest grup) i té la permanència com a objectiu. Els anteriors anys l’ha assolit amb tranquil·litat i fins i tot va fregar un play-off d’ascens fa dues temporades, quan els avui arlequinats Fernando Pajarero i Adri Cuevas jugaven en el conjunt aragonès. L’actual temporada, després d’una notable renovació de la plantilla, ha començat de manera irregular. A casa ha guanyat a Orihuela (2-0) i At. Llevant (3-1). La resta han estat 3 empats i 1 derrota, el 0-2 davant el Nàstic. El partit serà dirigit pel jove (24 anys) col·legiat David Cambronero González, del Comitè castellà-manxec.

Antecedents Ebro-Sabadell

Els tres s’han disputat al camp de La Almozara i han viscut els tres signes possibles: empat (0-0) la temporada 17/18 amb José Solivelles; derrota (1-0) la temporada 18/19 amb Toni Seligrat i gol d’Adri Cuevas; i victòria (1-3) la temporada passada amb Toni Seligrat i gols de Néstor, Gato i Arturo, aquest amb una vaselina espectacular des del mig del camp. Diumenge es disputarà el primer duel en el nou escenari del Pedro Sancho, un camp amb capacitat per un miler d’espectadors.

Comentaris
To Top