ESPORTS

Volen la quarta Supercopa d’Europa

Les canadenques Monika Eggens i Gurpreet Sohi aquest dilluns a Can Llong durant el ‘Media Day’ / Ll. Franco

Duel de reines d’Europa. Aquest dimarts a la tarda, a partir de les 19.30 h, Can Llong tornarà a ser l’epicentre del millor waterpolo continental. Cara a cara, els dos equips que han dominat amb mà de ferro les darreres dues dècades a Europa. Astralpool CN Sabadell i Orizzonte de Catània buscaran aixecar la quarta o la segona Supercopa d’Europa, respectivament.

Les guanyadores de la passada Eurolliga arriben a la final després de regnar la temporada passada amb un equip invencible en què, precisament, es va creuar amb les de Martina Miceli als quarts de final, campiones de la Copa LEN. Enguany, però, ambdós equips han vist reduït el seu potencial tot i renovar bona part de la plantilla, especialment el Club Natació Sabadell amb set cares noves.

La confiança, un aspecte clau

Aquest dilluns, en el Media Day celebrat a Can Llong, el tècnic David Palma va comentar que la màxima preocupació les hores prèvies a la final és saber fins a quin punt la inesperada derrota davant el Medi ha pogut afectar les jugadores. Una ensopegada que des del Club es llegeix com un peatge arran de les darreres incorporacions a l’equip: “Hem de ser conscients que no és el mateix equip de l’any passat. Fa dos dies que acabem de rebre dues jugadores canadenques i això és un hàndicap”. Un preu que tal com va reconèixer Palma ja fa setmanes que està afectant l’equip en els moments decisius, per exemple, en els dos duels davant el CN Mataró: “Hi ha vegades que fem una presa de decisió incorrecta i aquest any ens està passant factura. Hi ha una ansietat que l’any passat potser no vèiem. Estem treballant en aquest aspecte”, va confessar Palma.

Tot i això, el tècnic va mostrar confiança cega amb jugadores i afició de cara al duel pel ceptre europeu en assegurar que “tenim un suport increïble. Sempre que hem jugat aquí ho hem demostrat i espero que demà –avui– no sigui diferent. N’estic convençut”, va finalitzar.

“Friso per veure com ho farem”

La canadenca Monika Eggens, que ja sap el que és jugar a Can Llong –ho va fer la temporada passada amb l’Olimpiakos–, va explicar que tot i fer pocs dies que està a Sabadell, aquest aspecte no serà una excusa:  “Conec la tàctica del Club i a elles –Orizzonte– les coneixem bé. Només hem de jugar i gaudir del partit”.  L’estrella canadenca, que ha arribat juntament amb Gurpreet Sohi, companya a la selecció, va confessar que “friso per veure com ho farem, crec que molt bé”.

Comentaris
To Top