ESPORTS

El Sabadell vol completar la mitjana anglesa de novembre davant l’Ejea

Édgar Hernández tornarà a ser el referent ofensiu / Lluís Franco

Empats a fora i victòries a casa. És la mitjana anglesa que vol completar el Sabadell per aquest mes de novembre. Per aconseguir-ho necessita guanyar aquest dissabte (18 hores) a l’Ejea de los Caballeros en la 15a jornada de lliga. De fet serà el primer dels tres partits que afrontarà el conjunt arlequinat a la Creu Alta fins a concloure l’any 2019. Si és capaç d’amarrar els 9 punts a casa s’assegurarà un Nadal en la zona de privilegi.

De totes maneres, el missatge del vestidor sabadellenc és invariable. Només volen pensar en l’Ejea, un equip que segons va explicar Antonio Hidalgo “li agrada tenir la pilota i aposta pel joc de combinació. Té jugadors joves de qualitat i altres molt experimentats”. El tècnic de Canovelles encara recorda que fa 6 mesos es van enfrontar a l’Ejea en un duel dramàtic per la permanència. “Hem capgirat la situació, però encara no hem fet res i aquesta feina s’ha de confirmar cada setmana”.

Sense Aarón Rey i… amb Lanzarote?

El Sabadell tindrà la baixa d’Aaron Rey, sancionat amb un partit per l’expulsió patida a Saragossa. Això podria obrir la porta de la titularitat a Manuel Lanzarote, qui suma dues jornades sense jugar cap minut. “Lanzarote ha entrenat molt bé aquesta setmana i és una de les opcions, com ho són altres jugadors. Jo sempre intento triar la millor opció per a cada partit”, va subratllar Hidalgo. D’altra banda, va entrar a la convocatòria el juvenil David Astals. És la seva estrena en la lliga encara que ja va debutar en el partit de Copa Federació davant el Jove Español a Alacant.

Aquesta jornada podria ser molt profitosa pels interessos arlequinats si aconsegueix els tres punts perquè quatre dels sis primers s’enfronten entre ells. L’Andorra rep el Lleida i el líder Castelló visita el Johan Cruyff per enfrontar-se al filial blaugrana. La nota negativa és el fet de jugar en dissabte per l’obligatorietat televisiva de TV3, una circumstància que pot restar afluència de públic. El partit serà dirigit pel col·legiat balear Luis Bestard Servera, debutant aquesta temporada a Segona Divisió B amb 25 anys. L’únic antecedent d’un Sabadell-Ejea és l’1-0 de finals de la temporada anterior en un duel clau per la supervivència a la categoria. Óscar Rubio va fer l’únic gol del partit.

Comentaris
To Top