Les noies del FEM Vallès cauen amb el cap alt davant el FC Barcelona

Una acció del partit disputat a La Teixonera / Edu Rois (cedida)

Una derrota amb orgull. Les noies del rugbi sabadellenc FEM Vallès van perdre per 15-0 en les semifinals de Tercera Catalana, però van posar contra les cordes el poderós AVR FC Barcelona, equip que feia unes setmanes les havia derrotat per un contundent 62-0 en el mateix escenari de La Teixonera. Aquesta vegada, en canvi, l’equip de Rubén Montes va fer un dels millors partits de la temporada i va sorprendre a tothom.

Les blaugranes van trobar moltes dificultats, però es van avançar amb una marca no transformada en el minut 13. Les del Vallès no van abaixar el ritme i van gaudir de més d’una opció per assajar. Al descans s’arribaria amb un 10-0. A la represa, el conjunt vallesà va insistir mantenint vives les possibilitats per classificar-se per a la final. Només va faltar encert als últims metres. En canvi, les locals anotaven una marca més per posar el 15-0 definitiu. El tècnic, Rubén Montes, estava molt satisfet de l’actuació de les seves jugadores: “Hem demostrat què som capaces de fer, ara no podem abaixar el nivell. Jugar d’aquesta manera és molt lloable i ara volem acabar la lliga terceres”.

Les vallesanes s’enfrontaran a la final de consolació per tercer i quart lloc a les noies de FEM Rugbi, que és la unió dels equips de Martorell, Anoia, Cornellà i Coques. El partit es jugarà al camp de Martorell el dissabte 14 de desembre.