Ciutat

El carrer de l’Onyar serà un passeig amb arbres

L’Ajuntament ha adjudicat les obres que permetran convertir el carrer de l’Onyar, a Torre-romeu, en un passeig amb arbres i, per tant, ombra. L’objectiu és que aquest emplaçament, que es va veure afectat per la caiguda parcial del mur de contenció el maig de l’any passat, i que va dur l’Ajuntament a retirar la part que estava afectada a l’espera de construir-ne un de nou, es converteixi en un nou balcó sobre el Ripoll.

El carrer, a més, es pavimentarà a un sol nivell, eliminant la diferència entre calçada i vorera existent, i s’hi afegiran un conjunt de parterres que se sumaran a l’arbrat que es preveu instal·lar a la zona per afavorir l’estada i el passeig aprofitant la nova ombra que s’hi crearà.

Les obres s’han adjudicat en dues tandes a Infraestructuras Trade SL per un import de 692.443,29 euros perquè s’encarregui dels paviments, les instal·lacions i els serveis; mentre que l’empresa CYCA s’encarregarà de la jardineria i el mobiliari, amb un pressupost de 82.828,11 euros.

Els treballs permetran, a la vegada, millorar el tram del camí de Torre-romeu entre la ronda de l’Ebre i el carrer del Segre amb l’ampliació de la vorera.

Comentaris
To Top