ESPORTS

La Cap d’Any Race fa un balanç “excel·lent” i ja pensa en la desena edició

Col·laboradors i voluntaris de la cursa han rebut el reconeixement / Cedida (J.M.)

De rècord. Així s’ha batejat la novena edició de la Cap d’Any Race en la festa de cloenda celebrada al Casal Pere Quart en un acte que ha servit de reconeixement als col·laboradors i voluntaris. El director de la cursa, Aleix Muñío, acompanyat de la regidora d’Esports, Laura Reyes, i el director regional del Banc Sabadell, Benet Heredia, ha fet una valoració molt positiva de la prova del passat 31 de desembre a la nostra ciutat. “Penso que hem estat molt a prop de l’excel·lent”, ha subratllat.

Les xifres així ho corroboren. Es va superar el rècord d’inscrits (2.600 corredors), però Muñío ha volgut destacar que “gairebé 3.000 persones es van mobilitzar en total”. Alguns van córrer sense dorsal. També va tenir un gran èxit la primera Fira de Nadal a la zona de la Pista Coberta de Sant Oleguer. D’altra banda, la cursa ha aportat 1.155 euros com a donatiu a la Corporació Sanitària del Parc Taulí emmarcat en el projecte ‘Una onada de petits somriures’, a més de productes d’higiene pel Rebost solidari. El paper dels voluntaris també va ser clau. Es van superar el centenar, “una xifra espectacular”, ha significat el director de la cursa.

Ara ja es pensa en clau de futur. L’objectiu és donar un caire especial a la desena edició. Muñío només ha avançat que el repte és “continuar creixent” i es planteja la possibilitat de fer alguns canvis en el circuit, fent el recorregut per carrers més amples. Tampoc es pot descartar l’opció d’acabar la cursa en un lloc emblemàtic com l’Estadi de la Nova Creu Alta, a l’estil de la Sant Silvestre de Madrid que acaba a l’Estadi de Vallecas.

Comentaris
To Top