Publicitat
Esports

El Sabadell vol ser el primer a guanyar a La Nucía

Imatge del duel Sabadell-La Nucía disputat a la Creu Alta que va acabar 1-0 / Ll. Franco

Respondre amb solvència a la segona derrota de la temporada a la Creu Alta. Aquest és el repte del Sabadell diumenge (18.30 h) en la seva primera visita oficial a l'Estadi Olímpic Camilo Cano de La Nucía on encara ningú ha aconseguit la victòria aquesta temporada. El conjunt alacantí, debutant a Segona B i dirigit per l'exjugador arlequinat César Ferrando -un dels integrants de la plantilla en l'últim ascens del Centre d'Esports a Primera Divisió-, es va convertir en la revelació de la primera volta. Ha perdut pistonada a la segona encadenant 8 jornades sense conèixer el triomf, ratxa que va trencar dimecres passat en el duel pendent davant el Lleida Esportiu (2-1).

El Sabadell arriba amb ganes de refer-se de l'ensopegada davant l'Hèrcules i mantenir una estadística excel·lent: mai ha perdut dos partits seguits en aquesta lliga. El seu pitjor balanç són dos empats consecutius, però després d'una derrota sempre ha guanyat el següent. A fora ho va fer en la segona jornada al camp del filial del Llevant després de caure 0-2 contra el Castelló a l'Estadi creualtenc. El tècnic Antonio Hidalgo ha subratllat que "hem fet una normalitat dels resultats positius i pot semblar fàcil, però guanyar partits a Segona B és molt difícil perquè és una categoria molt igualada". També adverteix que "la clau ara és tenir tranquil·litat per mantenir un grau de competitivitat màxim i saber patir quan toqui".

Néstor Querol, sancionat, és una de les baixes més sensibles. El castellonenc havia intervingut en els 23 partits disputats fins ara, dels quals 22 en l'onze inicial. El seu lloc el podria ocupar un dels nous fitxatges, el gallec Heber Pena, que va deixar bons detalls contra l'Hèrcules. Un altre dels nouvinguts, el basc Xiker Ozerinjauregui, també té moltes opcions de debutar d'arlequinat i completar així la línia de tres centrals autèntics. Edgar ha tornat a la llista un cop recuperat de les seves molèsties mentre Lanzarote continua fora de combat, igual que Pajarero i Aleix Coch. La novetat és el jove Marc Bellalta per completar una convocatòria de 19 homes.

Publicitat

Paradís esportiu

El complex Camilo Cano és la joia esportiva de La Nucía, un poble alacantí de poc més de 18 mil habitants, a la comarca de la Marina Baixa, entre Altea i Benidorm. En una superfície de 120.000 metres quadrats conviuen fins a 66 instal·lacions de diferents modalitats. A més del futbol -s'ha estrenat el nou camp de gespa natural coincidint amb el debut a Segona B-, destaca la ubicació de l'Acadèmia de tennis David Ferrer, de la qual n'és director el sabadellenc Israel Vior, exjugador del Club de Tennis Sabadell a principis de la dècada dels 90, en la generació de Sergi Durán, Dídac Pérez, Bernat Mas o Alex Laza. Les pistes d'atletisme que separen la graderia del terreny de joc són similars a les que s'utilitzaran en els Jocs Olímpics de Tòquio '2020.

En l'àmbit esportiu, La Nucía no coneix la derrota al seu estadi: 5 victòries i 6 empats. Ja han passat equips de la zona alta com Cornellà, Castelló, Vila-real B, Andorra o Lleida. Això demostra la seva solidesa i confiança com a local. A més, en el mercat d'hivern ha incorporat fins a 5 jugadors. Destaquen Christian Perales (UCAM Múrcia), Javi Martín (Azuqueca), Óscar Prats (Cornellà) o el davanter búlgar Kun Temenuzhkov, cedit pel Leeds United. El màxim golejador de l'equip és José Antonio Belmonte, Titi, amb 5 gols. El tècnic, César Ferrando, no es podrà asseure a la banqueta per sanció i el partit serà dirigit pel col·legiat andalús Francisco José Fernández Cintas.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top