Publicitat
DS MOTOR

Lideratge al segment SUV

El desembre passat va arribar la segona generació del Nissan Juke / cedidaEl desembre passat va arribar la segona generació del Nissan Juke
El desembre passat va arribar la segona generació del Nissan Juke / CEDIDA

Nissan regna al segment crossover, amb més de 430.000 vendes al mercat espanyol, com a marca líder històrica d’aquest segment. D’aquestes, més de 300.000 han estat Qashqai; 90.000 Juke i 40.000, X-Trail. Per models, cal destacar l’evolució del Nissan Qashqai, el crossover més venut al mercat espanyol amb un total de 30.156 unitats l’any 2019, la qual cosa el va impulsar a ser el líder del segment per tretzè any consecutiu i a ser el tercer model més venut a Espanya, a més de liderar el canal d’empreses.

Els tres models Qashqai, X-Trail i Juke, favorits entre els usuaris, han aconseguit apuntalar Nissan en un segment crossover en clar creixement i expansió. Amb l’arribada de nous models, ja representa pràcticament el 50 % del mercat espanyol, la qual cosa reforça encara més la posició de lideratge dels crossovers Nissan. Segons les dades d’Anfac, el segment dels crossovers petits va créixer el 2019 un 11 %; el segment dels crossovers mitjans, un 4,1 % i el dels grans, un 15 %.

Amb l’arribada al mercat, el desembre de 2019, de la segona generació del Nissan Juke, segueix amb un deixant d’èxit que dura gairebé una dècada. La primera generació del cupè va tancar el 2019 després d’esdevenir l’elecció de més d’un milió de clients europeus i després de propiciar, amb la seva arribada l’any 2010, la creació d’un segment totalment nou.

Enguany, la nova generació aconsegueix combinar en un sol vehicle la innovació, el rendiment i la tecnologia sense deixar de costat el disseny característic, divertit i atrevit que ha aconseguit captivar el públic.

Pel que fa al Qashqai i l’X-Trail, ha entrat en ascens la versió especial N-TEC, una nova edició limitada que arriba per aportar disseny i tecnologia a la gamma. Un estil espectacular amb detalls únics en negre a l’interior i a l’exterior per oferir un aspecte més luxós i sofisticat als clients.

El futur de la mobilitat intel·ligent

Nissan va revelar, en la darrera edició del Saló de Tòquio, el prototip Ariya, un vehicle elèctric crossover amb doble motor elèctric, una acceleració potent, una tecnologia de conducció assistida 2.0 i una estètica que és herald d’una reinvenció integral del disseny de la marca. Caracteritzat pels conceptes d’elegància, fluïdesa i sensualitat, el prototip Ariya va ser dissenyat per Nissan com a símbol dels tres pilars de la Mobilitat Intel·ligent Nissan: conducció, potència i integració. Tanmateix, Ariya incorpora la darrera versió del sistema de conducció assistida ProPILOT, que ofereix una conducció més còmoda i segura.

Publicitat
Comentaris
To Top