Publicitat
Esports

Un pòquer de Víctor dona la victòria a la Sabadellenca davant el Tibidabo TR (5-2)

S'ha imposat la lògica en el derbi de Segona Catalana i la UE Sabadellenca ha superat el cuer UD Tibidabo TR, però no ha estat tan còmode com indica el marcador final. De fet, els de Torre Romeu, malgrat estar pràcticament condemnats al descens, han tret l'orgull i han aguantat fins al minut 74 quan Víctor Nicolás ha desnivellat la balança amb el 3-2. El davanter local ha estat el gran protagonista del partit amb un pòquer de gols.

El Tibidabo ha sorprès d'entrada al conjunt de Jesús Rueda, Betis. Amb un plantejament valent s'ha posat per davant en dues ocasions gràcies a l'encert de Xavier Presas i Dani Mesa. Entremig ha marcat José Luis Casillas. Fins i tot el pal ha evitat un possible 1-3. Però la Sabadellenca, tot i no sentir-se còmode al camp, també ha gaudit de claríssimes ocasions que ha malbaratat, algunes de manera increïble. Abans del descans Víctor Nicolás no ha fallat establint l'empat.

Publicitat

A la represa, ha baixat físicament el Tibidabo i això ho ha aprofitat el conjunt de la Creu per fer-se clar dominador del duel. El triple canvi del tècnic Betis també ha contribuït a una millora en el joc creatiu. De totes maneres, fins a l'últim tram del partit no han arribat els gols, tots tres amb la signatura d'un Víctor Nicolás pletòric i infal·lible dins de l'àrea. Amb aquesta victòria, la Sabadellenca fa un pas important cap a la zona tranquil·la mentre el Tibidabo comença a assumir el descens i tocarà acabar la temporada de la manera més digne possible.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top