Ciutat

Condueix de banda a banda per la C-58, sense carnet i amb una persona al maleter

La Policia Municipal va enxampar diumenge un cotxe en què el conductor actuava de manera temerària i sense haver-se tret mai el carnet de conduir. A més, duia un home al maleter.

Els fets van passar a les 3.53 h. Un testimoni va alertar que hi havia un cotxe que anava de cantó a cantó de l’autopista C-58, vehicle que va sortir de la via per accedir a Sabadell a través de l’avinguda d’Estrasburg.

Com si es tractés d’un videojoc, l’home es va anar saltant tots els semàfors que trobava al seu davant en direcció a la Gran Via, fins que finalment la Policia Municipal va aconseguir interceptar el turisme.

En la identificació del conductor, van descobrir que es tractava d’un noi de 17 anys, i que, per tant, mai havia obtingut el permís de conduir. Amb ell també hi viatjaven altres persones.

Però la sorpresa va ser quan van detectar moviment al maleter. En obrir-lo, van trobar-hi un altre noi a l’interior, sense que hagi transcendit si s’hi va ficar de manera voluntària.

Els agents van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conducció temerària i per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de
conduir. El turisme es va immobilitzar i es va traslladar al dipòsit municipal de vehicles.

Comentaris
To Top