Oci i cultura

La cia Zero en Conducta porta la premiada ‘La dernière danse de Brigitte’ a LaSala

El titella gegant de Brigitte, en un assaig de l’espectacle / CEDIDA

‘La dernière danse de Brigitte’, de la companyia Zero en Conducta, és un treball exquisit de dansa, titelles, mim i teatre visual. La funció té lloc aquest dissabte, 22 de febrer, en el que col·loquialment anomenen “horari de grans”. O sigui, a les 20 h a LaSala. La música i el ball seran els encarregats de “connectar” els records de la ballarina. 

Zero en Conducta ja ha guanyat diferents premis internacionals amb aquest espectacle, tot destacant la bellesa i la sensibilitat que desprèn. Alguns d’aquests guardons són el premi a la millor interpretació de la Fira de Lleida (2017) i el premi del públic i Gran Premi del Jurat de Puppet is a human too, de Polònia (2017).

La narració presenta el personatge de Brigitte, qui ja té tots els anys que ha de tenir i s’acomiada del públic de la manera que la fa més feliç: ballant. Els espectadors passejaran pels records d’aquesta nostàlgica ballarina, un titella gegant que està assegut en una cadira de rodes però que sentirà el plaer de la dansa fins a l’últim sospir. Brigitte sap que ja no té sentit seguir més, però abans de marxar farà una maleta plena de records. 

Comentaris
To Top