ESPORTS

Al Sabadell se li escapen dos punts d’or en l’últim sospir en un gran partit (1-1)

Una desafortunada acció a l’afegit priva el CE Sabadell de la victòria

Néstor celebra el gol que suposava el 0-1 en el minut 30 / Lluís Franco

Agredolç. Un punt al Municipal d’Olot és bo, però aquesta vegada ha tingut sabor a derrota per un Sabadell que tenia la victòria al sac gràcies a un gol de Néstor a la mitja d’hora de joc. Però una acció defensiva molt desafortunada d’Aitor Pascual a l’afegit ha permès l’Olot igualar el marcador. Potser un premi just per la insistència del conjunt olotí, però s’ha escapat una gran oportunitat de fer un cop a la taula. De totes maneres, l’equip arlequinat continua com a líder.

Nou mesos després de celebrar una agònica permanència, el Sabadell tornava al Municipal olotí, ara per defensar el lideratge amb el suport de prop de 500 seguidors. S’olorava un bon partit i així ha estat. L’Olot ha confirmat les bones sensacions que ha transmès tota la temporada i ha fet patir de valent al conjunt arlequinat en els primers 20 minuts. Hidalgo ha tornat al sistema de tres centrals amb Pedro Capó, Xiker i Grego mentre Óscar Rubio ocupava de nou el carril dret. Però la pilota ha estat propietat del conjunt olotí i ja en el minut 4 Mackay s’ha emportat un bon ensurt en una canonada de Salinas al travesser.

La fortíssima pressió dels homes de Raúl Garrido ha ofegat el Sabadell, que no se sentia gens còmode sobre la gespa. Perdia massa de pressa la pilota. De totes maneres, gairebé del no-res ha aparegut Ángel Martínez per enviar un potent xut contra el pal esquerre en la millor acció ofensiva dels arlequinats. Això ha fet canviar el guió del partit. L’Olot s’ha sentit amenaçat mentre el Sabadell ha guanyat protagonisme amb la pilota, sobretot quan estava als peus d’Aarón Rey. Precisament una nova intervenció del migcampista gallec ha propiciat el gol de Néstor, qui s’ha girat dins de l’àrea per engaltar un xut sec i ras ajustat al pal, impossible per a Pol Ballesté. El castellonenc ha guanyat confiança i després ho ha tornat a provar sense el mateix resultat. Però el Sabadell ha acabat millor que l’Olot la primera part i, sobretot, amb avantatge al marcador.

El Sabadell, impecable fins al 93

A la represa, l’Olot ha hagut de cremar totes les seves naus i ha portat la iniciativa, però sense crear gaire perill. El Sabadell ha estat impecable… fins al minut 93. Fins i tot ha gaudit d’algun contracop per sentenciar, sobretot en una acció d’Aarón Rey que ha rematat fora en bona posició. El 0-2 de les anteriors temporades no ha arribat i això ha donat ales a un Olot per intentar-ho fins al final. Mai ha renunciat al seu joc associatiu i ha posat a prova la solidesa arlequinada. Mackay ha evitat l’empat en una clara ocasió, però pràcticament en l’últim atac del partit, Aitor no ha sabut rebutjar una pilota clara dins de l’àrea i la posterior centrada de-xut de Peque l’ha acabat d’introduir Mackay en pròpia porteria. Una jugada molt desgraciada que ha deixat amb un pam de nas els gairebé mig miler de seguidors sabadellencs. Sensació d’oportunitat perduda per eixamplar l’avantatge en una jornada on havien fallat alguns perseguidors.

FITXA TÈCNICA

Olot: Pol Ballesté; Blázquez, Alan Baró, Comas, Pep Chavarria, Masó (Eloi Amagat, m. 66) , Soler, Xumetra, Salinas (Chabboura, m. 65), Héctor Simón (Peque, m. 86) i Pedro.

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Xiker, Grego, Heber (Aitor, m. 58), Ángel Martínez, Ó. Rubio, Xavi Boniquet (Carlos Beitia, m. 87), Edgar, Aarón Rey i Néstor (Boris, m. 78).

Àrbitre: Miguel Sesma Espinosa, Comité La Rioja. Grogues: Alan Baró, Eloi Amagat; Heber, Grego, Aitor.

Gols: 0-1, min. 30: Néstor; 1-1, min. 93: Mackay en pròpia porta.

Incidències: 1.697 espectadors al Municipal d’Olot, amb uns 500 seguidors arlequinats.

Hidalgo: “És un bon punt en un camp molt difícil”

Comentaris
To Top