Publicitat
Ciutat

Quinze autocars sabadellencs, a l’acte de Perpinyà

Manifestants independentistes a la plaça de Sant Roc / LLUÍS FRANCO

Quinze autocars sortiran aquest dissabte de Sabadell per assistir a l’acte del Consell per la República a Perpinyà. Des del Vallès Occidental, en total, en sortiran 70, segons l’entitat que els ha organitzat, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Els autocars sabadellencs sortiran a les 8 h des de l’Eix Macià i tornaran el mateix dia. Dels quinze, catorze els ha organitzat directament l’ANC i un Junts per Sabadell.

L’acte polític començarà a les 12h al parc de les Exposicions i comptarà amb la participació en persona dels europarlamentaris Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. El Consell per la República preveu que 70.000 persones assisteixin a l’acte, que també comptarà amb actuacions musicals de Lluís Llach i Roger Mas, entre altres. Membres de la delegació sabadellenca també hi seran fent de voluntaris.

Publicitat
Comentaris
To Top