Vallès

El grup italià Dopla inverteix 18 milions d’euros per obrir dues noves plantes a Polinyà

La consellera durant la seva visita a les instal·lacions / cedida

La companyia Dopla ha obert dues noves plantes a Polinyà per produir gots, plats i terrines biodegradables, productes fets amb cartró i fibra de cel·lulosa que es destinen a supermercats, botigues especialitzades, grans superfícies i restauració. Per al projecte, el grup italià ha invertit 18 milions d’euros i ha creat 44 llocs de treball. L’empresa, que ja compta amb diverses fàbriques i 230 treballadors al municipi, ha destinat part de la inversió en maquinària.

Les instal·lacions ja funcionen i preveuen facturar 20 milions d’euros anualment. La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va visitar les noves instal·lacions i va mantenir una reunió amb els directius de Dopla, aquest divendres.  Sobre aquest projecte, va ressaltar la importància “d’una inversió internacional, industrial, basada en la sostenibilitat i creadora de llocs de treball al territori”. Chacón també va ressaltar que “Catalunya té els actius i el posicionament estratègic d’una economia del coneixement dinàmica, industrial, oberta i innovadora, atractiva per a la inversió estrangera”

Dopla ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement– i el finançament de l’Institut Català de Finances que, a través dels préstecs ICF Indústria 4.0, va cofinançar l’empresa catalana per invertir en nova maquinària i potenciar els productes de cartró i fibra de cel·lulosa.

Comentaris
To Top