Ciutat

La policia investiga la troballa de fulles d’afaitar en un parc infantil de Sabadell

Fulles d'afaitar al terra de la plaça de l'Assemblea de Catalunya / Dídac Medina (@didacmedinasbd)

La Policia Municipal té una investigació oberta per intentar localitzar la persona o persones que haurien col·locat fulles d’afaitar entre la sorra en un parc infantil de la plaça de l’Assemblea de Catalunya (Ca n’Oriac). La troballa ha obligat a tancar l’espai durant tot el cap de setmana.

Des de l’Ajuntament de Sabadell han explicat al D.S. que divendres van rebre l’avís de la presència d’aquests objectes i es va demanar a la Policia Municipal que revisés la zona. En arribar-hi, els agents van trobar-hi algunes fulles d’afaitar.

La plaça de l’Assemblea de Catalunya, precintada / Dídac Medina (@didacmedinasbd)

Posteriorment, la policia va precintar l’espai i així ha estat durant tot el cap de setmana. Dilluns es tornarà a revisar que al sorral no hi quedi cap element perillós abans de reobrir-lo.

“No tenim informació de qui pot haver estat, en alguna ocasió hem trobat menjar per a gossos enverinat, però aquest cop és el primer que ens trobem aquesta situació”, ha explicat el regidor que avui actuava de portaveu, Eloi Cortés. En aquest sentit, no s’ha detallat si hi ha cap pista al respecte.

Comentaris
To Top