Diners

La Cambra entrega els premis del 50è concurs de Nadal ‘L’aparador’

El president de la Cambra, Ramon Alberich, durant la seva intervenció / CEDIDA

La Cambra de Comerç de Sabadell va entregar ahir al vespre els premis del 50è concurs de Nadal ‘L’aparador’, que distingeix els millors mostradors de la comarca, en aquest cas de la darrera campanya nadalenca, del 2019. Enguany el primer premi l’ha guanyat Brodats Marionade Castellar del Vallès, seguida de la Ferreteria Estrada de Palau-solità i Plegamans i Reyes de Palacio de Montcada i Reixac. Aquesta vegada, el premi a la millor campanya a les xarxes socials ha estat a la Farmàcia Vila Terra de Polinyà.

Brodats Mariona, de Castellar, s’ha endut el primer premi / CAMBRA DE COMERÇ

Els ajuntaments de cada municipi de l’àrea d’influència de la Cambra també han premiat un aparador de la seva localitat. L’Ajuntament de Sabadell ha distingit la Merceria Ca l’Amàlia de Can Rull.

Tots els premiats van rebre un diploma, i 500€ i 200€ respectivament el primer i el segon aparador classificat. A l’acte d’entrega dels premis hi van assistir, per part de la Cambra, el seu president, Ramon Alberich, i el president de la comissió de comerç interior, Josep Maria Porta, que en la seva intervenció es va centrar en la competència del comerç on-line. La directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, també va assistir a l’acte i en el seu discurs va parlar dels reptes als quals han de fer front els comerciants, la formació, la transformació tecnològica i la renovació de l’espai comercial.

Brodats Mariona guanya el 50è Concurs d’Aparadors de la Cambra

Comentaris
To Top