Diners

Brodats Mariona guanya el 50è Concurs d’Aparadors de la Cambra

L’establiment Brodats Mariona de Castellar del Vallès ha estat el comerç guanyador de la 50a edició del Concurs d’aparadors de Nadal que anualment organitza la Cambra de Comerç de Sabadell. L’entitat concedeix 3 guardons als millors aparadors de les poblacions de la seva demarcació. Enguany han participat en el concurs prop de 200 establiments comercials.

Brodats Mariona, de Castellar, s’ha endut el primer premi / CAMBRA DE COMERÇ

A banda del primer premi, també es lliurarà un segon guardó a la Ferreteria Estrada de Palau-solità i Plegamans i el tercer premi anirà a mans de l’establiment Reyes de Palacio de Montcada i Reixac.

A més d’aquests guardons, l’entitat concedeix un premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials que s’atorgarà un cop acabi el període nadalenc. La cita compta des de fa 50 anys amb el suport dels ajuntaments i la col·laboració de les associacions de comerciants i dels mercats municipals de la demarcació.

Comentaris
To Top