EL TEMPS

S’espatlla el divendres

Aquest divendres baixa el termòmetre. La mínima es mourà entre 7 i 12 ºC, mentre que la màxima estarà entre 16 i 21 ºC. El cel estarà molt ennuvolat en general, o localment cobert.

Pel que fa a la pluja, no es descarta alguna gota. Fins a migdia s’esperen ruixats al quadrant nord-oest i de més aïllats a la resta del terç nord i oest, tot i que no es descarta algun ruixat aïllat en altres punts del territori. Durant la tarda s’esperen ruixats aïllats al Pirineu i Prepirineu. Seran d’intensitat feble, localment moderada fins al migdia quan és probable que caigui alguna tempesta. S’acumularan quantitats minses, localment poc abundants de precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental. La cota de neu baixarà dels 2.600 als 2.400 metres, si bé al nord del Pirineu baixarà fins als 2.200 metres.

Comentaris
To Top