Ciutat

“Només deixem comprar un paquet de paper de vàter per persona”

L'encarregat, amb mascareta i marcant una distància física mínima, dinamitza l'atenció als clients / VICTÒRIA ROVIRA

L’encarregat del Bon Àrea del carrer de les Tres Creus saluda cada client que entra i l’avisa que només es pot pagar amb targeta. Es diu Jordi, també aprofita així per controlar la quantitat de gent que entra a l’establiment, obert fa pocs mesos en aquest emplaçament. Tot va correctament, amb les hores de bogeria viscudes els darrers dies.     

Encara registreu una allau de clientela? Entre les 8.30 h i les 10 h del matí, això és una bogeria. Ja hi ha cua abans que obrim portes. Ve tanta gent que hem d’aturar-los i organitzar torns. Només poden ser a la botiga, al mateix moment, un màxim de 10 persones.

Funcioneu igual que un dia corrent? Bé, hem pres mesures extres, com ara l’obligació de pagar només amb targeta. Així que les monedes, que poden ser portadores de gèrmens, no estan en circulació. A més, al migdia tanquem l’establiment i fem una neteja a totes les caixes, els carrets, les portes, etc.  

Puc comprar paper de vàter, ara mateix? Després del que va passar la setmana passada, ara estem racionalitzant alguns productes com el paper de vàter. Si el matí ens arriba poc gènere, l’anem traient a les prestatgeries a poc a poc, perquè una gran presència no inciti a fer apilament. A més, a la caixa només es permet comprar un paquet de paper de vàter per persona.

“La setmana passada va ser un caos, al cap d’una hora ja no ens quedava res”

Com vau viure les cues massives? Va ser un caos. Era obrir al matí i al cap d’una hora ja no ens quedava ni paper, ni carn, ni conserves com les llenties i els pots de cigrons… En canvi, el peix congelat no ha tingut cap problema, a diferència de la carn. 

Com es van comportar els compradors? La gent estava molt nerviosa. No respectaven la distància de seguretat. Així que vam haver de ser molt estrictes amb el control i vam haver de tancar portes en alguns moments. A més, algunes persones es queixaven que no quedés gènere i ens demanaven que els asseguréssim que l’endemà en tindríem. Hi ha de tot, en el comportament de la gent.  

Amb el pas dels dies, tothom s’està relaxant? Però aquesta setmana potser està sent pitjor, perquè algunes persones no volen acceptar la regla de pagar amb targeta. I altres ens recriminen l’horari que fem, diuen que hauríem d’obrir menys hores. En fi. Però de subministrament anem molt bé. De fet, estem tancant a la nit amb carn sense vendre, o sigui, que s’està racionalitzant tot. És a dir, es pot venir a comprar sense cap problema i amb totes les mesures de precaució garantides.     

L’establiment ha pres clares mesures de precaució / VICTÒRIA ROVIRA

 

Comentaris
To Top