Ciutat

Les targetes moneder per suplir les beques menjador arriben aquest dilluns

Es podran fer servir per comprar a qualsevol establiment d'aliments

Segons ha manifestat el Departament d’Educació de la Generalitat, el proper dilluns arribaran a la comarca les 17.388 targetes moneder per poder-les repartir a les famílies dels infants que reben una beca menjador. El Consell Comarcal i els ajuntaments de la comarca estan treballant per poder organitzar el repartiment de les targetes de la millora manera per tal que les famílies les puguin començar a utilitzar. El repartiment es començarà tan aviat com sigui possible.

La Generalitat farà arribar directament als ajuntaments de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Rubí i Cerdanyola les targetes moneder. Les de la resta de municipis arribaran al Consell Comarcal i l’ens supramunicipal -que gestiona els ajuts individuals de menjador a la comarca- les distribuirà a la resta d’ajuntaments. Cada ajuntament establirà l’organització que estimi oportuna per poder repartir les targetes a les famílies, garantint la protecció i la prevenció en el repartiment.

Les targetes venen carregades amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia -un total de 40 euros-  i, segons el Consell Comarcal, es recarregaran automàticament. Les targetes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes d’alimentació en qualsevol establiment d’alimentació, fet que suposa un suport a les famílies.

Total de targetes moneder: 17.388

Consell Comarcal del Vallès Occidental: 4.150 (inclou la resta de municipis)

Ajuntament de Terrassa: 4.682

Ajuntament de Sabadell: 5.353

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès: 946

Ajuntament de Rubí: 1.782

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès: 475

Comentaris
To Top