Ciutat

La Fundació Barnola-Vallribera dona 20.000€ al Parc Taulí per comprar material d’intubació

La Fundació Privada Benèfica Barnola-Vallribera, Sant Josep, dedicada a proporcionar ajuts i protecció a la infància, la joventut i  la tercera edat, ha fet una donació extraordinària de 20.000€ al Parc Taulí. L’aportació de la fundació sabadellenca es destinarà a comprar material per garantir la seguretat dels professionals que han de realitzar la tècnica d’intubació de pacients.

En concret, s’adquiriran dos aparells GlideScope, uns equips que faciliten la intubació dels pacients que pateixen insuficiència respiratòria greu.

Imatge promocional del material que s’adquirirà / GLIDESCOPE

La tecnologia d’aquests aparells disminueix el risc per als professionals en la pràctica de la tècnica, ja que evita el contacte directe amb el pacient. El cost d’aquests equips és d’aproximadament 17.000 € cadascun.

Crida a les altres fundacions

La Fundació Barnola-Vallribera fa una crida a través d’aquesta acció a què altres fundacions vinculades a la ciutat se sumin a la col·laboració per fer front a la situació actual. En un comunicat on s’ha donat a conèixer la notícia, el Parc Taulí agraeix “enormement” la donació i la considera un “gest solidari i humanitari amb els nostres pacients i professionals, en uns moments en que tots els recursos són benvinguts en la lluita contra el COVID-19”.

Comentaris
To Top