Ciutat

La Crida demana una Taula de crisi per donar resposta al coronavirus

La Crida demana que es confeccioni una Taula de crisi per gestionar les circumstàncies que es deriven del coronavirus. “Cal crear un espai que reculli informació amb transparència i credibilitat i pugui donar les pautes al conjunt de la ciutadania, empreses i serveis”, han reclamat a través d’un comunicat.

La Taula de crisi que proposen estaria formada per polítics, entitats i especialistes en el camp mèdic: portaveus dels grups municipals; el delegat del govern de la Generalitat, el sabadellenc Juli Fernàndez; la Corporació Parc Taulí; i aquelles “institucions que es considerin necessàries”. D’aquesta manera, consideren que l’òrgan podria prendre decisions de “la manera més col·lectiva possible sobre tot allò que afecta la ciutat: mesures sanitàries, atenció a les persones i col·lectius més vulnerables, menjadors, persones sense sostre, neteja viària, transport públic…”.

El partit polític expressa que compartint informació una vegada a la setmana a través de la Junta de Portaveus no n’hi ha prou. Argumenten que, així, es donarà resposta de forma global a “les conseqüències sanitàries, socials i laborals que està provocant el Covid-19 arreu i davant la perspectiva d’un estricte confinament perllongat al llarg de les properes setmanes”.

Comentaris
To Top