Ciutat

VÍDEO: Així ha arribat a Sabadell l’exèrcit per muntar l’hospital de campanya a la Pista Coberta

L’exèrcit ja fa dies que es troba a Sabadell, fent tasques de neteja i desinfecció. És el cas de la residència de Castellarnau, on divendres van actuar a petició del centre privat, o d’aquest dimarts, a l’hospital Parc Taulí, a petició de l’Ajuntament.

Aquest mateix dimarts, a més, han arribat els efectius que s’han d’encarregar de muntar l’hospital a la Pista Coberta d’Atletisme. En el següent vídeo es pot veure el seu pas pel carrer Brutau, gentilesa de Glòria Martí.

El procés de muntatge de l’hospital a la Pista Coberta d’Atletisme va arrencar dissabte. Una seixantena de persones han treballat fins ara per tapar el tartà i treure les bandes laterals que estaven alçades abans de procedir a la instal·lació de la resta d’elements.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top