Ciutat

ERC crea una guia de recursos socials durant l’estat d’alarma

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sabadell ha creat una breu guia de recursos socials durant l’estat d’alarma. Es tracta d’un conjunt de respostes a algunes de les consultes ateses pel grup municipal sobre les eines de suport que han activat les administracions a partir de la crisi del coronavirus.

La guia aplega els set recursos més sol·licitats, els presenta i en dona les dades de contacte. “Els ciutadans que es trobin sense ingressos per cobrir necessitats bàsiques com ara menjar, habitatge, subministraments o medicaments, han de saber que Sabadell disposa d’un Servei d’Urgències i Emergències Socials (SUES) creat per ajudar-los”, apunta el regidor portaveu, Gabriel Fernàndez.

La guia aplega i simplifica recursos de les diverses administracions que són públics, però que no és habitual trobar reunits i resumits. Els encapçala el SUES, però n’hi ha sis més, tant del govern local com de la Generalitat: l’alberg temporal per a persones sense llar gestionat per Creu Roja, els serveis local i nacional d’atenció a les dones víctimes de violència masclista, el servei d’atenció municipal sobre qüestions laborals i empresarials, la Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i, finalment, els telèfons d’emergències.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top