Ciutat

Sabadell aportarà 350 tauletes a estudiants sense recursos

Un nen amb una tauleta digital / AJUNTAMENT DE SABADELL

L’Ajuntament de Sabadell adquirirà unes 350 tauletes digitals amb connexió per distribuir entre l’alumnat que ho necessiti. El consistori destinarà al voltant de 80.000 euros a aquests dispositius, que complementaran el pla que dins aquest àmbit ha posat en marxa la Generalitat de Catalunya i que en una primera fase farà arribar a Sabadell al voltant d’un miler d’aparells.

Les tauletes de l’Ajuntament es destinaran a infants d’entre tercer i cinquè de primària. A hores d’ara s’està acabant de tancar la xifra exacta d’unitats, atès que s’estan incorporant les darreres demandes de necessitats que els centres educatius estan enviant a l’administració autonòmica.

Les unitats que la Generalitat facilitarà a l’alumnat de Sabadell es distribuiran prioritzant infants i adolescents de centres de màxima complexitat i també aquells estudiants de la ciutat en situació de dificultat que cursa estudis de sisè de primària, quart d’ESO, batxillerat i cicles formatius, ja que es tracta de cursos en què es canvia d’etapa educativa. Tot i que també es cobrirà la necessitat d’altres cursos intermedis.

Un cop els propers dies l’Ajuntament tingui les tauletes, les farà arribar a la Generalitat, que és qui com a administració competent disposa de les dades de l’alumnat, perquè les inclogui en la distribució de dispositius que s’està realitzant a la ciutat. Els dispositius facilitats als estudiants es consideren un préstec durant el període de confinament i s’hauran de retornar als respectius centres educatius quan es puguin reprendre les classes.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top