ESPORTS

Carlos López compaginarà la banqueta del Rubí i la direcció esportiva del Mercantil

Carlos López ja busca el seu substitut per dirigir el juvenil mercantilista / Ll. Franco

El fins ara tècnic del CE Mercantil juvenil de Lliga Nacional, Carlos López, s’ha convertit en el nou inquilí de la banqueta de la Unió Esportiva Rubí, de Primera Catalana. De totes maneres, això no vol dir que deixi el club d’Arraona-Merinals perquè continuarà exercint el càrrec de director esportiu i de fet, ell s’encarregarà de buscar el seu propi substitut per la pròxima temporada al capdavant del conjunt mercantilista. “Està ja bastant a prop i només cal decidir entre algú de la casa o de fora”, admet el mateix Carlos López.

El pas al Rubí significa tot un repte. “Sempre he tingut la inquietud d’entrenar en una categoria amateur i ara s’ha presentat l’oportunitat. Penso que es tracta d’un club amb història i una estructura i instal·lacions força atractives per qualsevol tècnic. A més també volen cuidar molt la base i això sempre m’agrada”, subratlla un Carlos López que va tenir una experiència agredolça a la banqueta del Sabadell B a Primera Catalana, amb un cruel descens a l’última jornada de lliga a Manlleu. “Va ser una etapa molt complicada, pels problemes econòmics i diferents contratemps, però vaig quedar molt agraït a la gent del Sabadell, sobretot a Jordi Bransuela. Tot i el desenllaç i aspectes extraesportius guardo un bon record”.

L’objectiu al Rubí serà “consolidar l’equip a Primera Catalana i potser en un futur poder lluitar per tornar a Tercera Divisió. No agrada pensar en terminis llargs, però el futbol són resultats”. Això sí, la pròxima temporada es viurà un atractiu derbi vallesà contra el Sabadell Nord de Quico Díaz, un altre mercantilista de cor.

D’altra banda, Carlos López continua treballant en la confecció de les plantilles del CE Mercantil, mentre espera la decisió final de la Federació Espanyola i Catalana en els diferents campionats. “El juvenil A continuarà a Lliga Nacional i penso que hi hauria d’haver ascensos. En aquest cas, el Sabadell se l’ha guanyat a pols”. El Mercantil confia que equips de base, com els dos cadets, i un infantil, líder en el moment de l’aturada, també aconsegueixen el premi de l’ascens.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top