Publicitat
Ciutat

El cementiri reobre les seves portes l’1 de juny

Enterrament Covid-19 cementiri / VR
Un enterrament al cementiri sabadellenc a causa del coronavirus / VICTÒRIA ROVIRA

El cementiri municipal de Sabadell reobrirà aquest dilluns 1 de juny, recuperant el seu horari habitual de 9 a 19 h (de l’1 d’abril al 31 d’octubre).

Aquest equipament tindrà un aforament limitat, d’acord amb les instruccions de les autoritats sanitàries i les persones que hi accedeixin han de mantenir la seguretat interpersonal. En cas que no sigui possible, és obligatori utilitzar mascareta.

Pel que fa a les vetlles, enterraments i comiats de cremació, el límit el continuarà marcant en cada fase l’autoritat sanitària. En la fase actual, la 1, les vetlles es poden fer amb un límit de 10 persones, ampliable a 15 en els casos d’enterraments i comiats per cremació.

En el moment de la reobertura només estaran obertes la porta de l’entrada principal i l’accés posterior (parada autobús) de Torre-romeu.

Publicitat
Comentaris
To Top