Oci i cultura

Arriba l'avantguarda arquitectònica del Vallès

Els edificis de l'Eix Macià són actualment els gratacels de la ciutat / LLUÍS FRANCO

Aquest dijous tindrà lloc l'acte de presentació del veredicte de la 3a Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona i la 8a Mostra d'Arquitectura Catalana del Vallès, que organitza el COAC i comissaria Francesc Camps, arquitecte de Sabadell i vocal de la Junta de Barcelona. Es podrà seguir en directe, a partir de les 20 h, a través del canal Youtube del COAC.

A més de presentar-se els projectes seleccionats i mencionats en ambdues Mostres, durant l'acte també es faran públics els guanyadors del Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l’Hàbitat Urbà i el Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà.

Presentaran l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona; Miquel Turné, delegat del Vallès; i el propi Francesc Camps, vocal de la Junta de Barcelona i comissari de les Mostres d'Arquitectura Catalana.

Contrast entre l'edifici racionalista i el modernista de l'Ajuntament de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Tot seguit, se celebrarà un concert en directe a càrrec de la Fundació Grupo SIFU, que treballa per la integració sociolaboral de persones amb discapacitat, sota la direcció artística del violinista Oriol Saña. Els balcons de l'Interior d'Illa de la Torre de les Aigües es convertiran en tribunes d'un teatre des d'on gaudir de l'arquitectura i la música!

Aquest acte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Fundació Grupo SIFU, l'Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l'Eixample i l'Associació de Comerciants i Professionals Cor Eixample.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top