ESPORTS

Suspesa la XXI edició del Ral·li de la Llana

L'edició del 2019 va concgregar una multitud de persones a l'Eix Macià / LLUÍS FRANCO

No ha pogut ser. Finalment, el Motor Club Sabadell s’ha vist obligat a suspendre la XXI edició del Ral·li de la Llana davant la impossibilitat de comptar amb el permís necessari del Servei Català de Trànsit.

Aquest nou revés ha acabat d’encendre els ànims del president del Comitè Organitzador de la prova, Jaume Marco, que ha assegurat que “se m’han acabat les ganes de fer país. La burocràcia i la classe política haurien d’estar al servei del poble i ara és el poble és qui ha d’estar al seu servei, promocionant-los amb iniciatives com la nostra”. Visiblement molest, Marco ha lamentat que “la vida és dels valents i dels emprenedors, però la llàstima és que la dominen els mediocres”.

Tot i aquest enrenou i el daltabaix que suposarà en termes econòmics per a l’entitat sabadellenca, el Motor Club retornarà tots els diners de les inscripcions a tots els participants durant els pròxims dies.

Comentaris
To Top