DS MOTOR

Giralt intentarà reeditar el títol del Costa Brava

El copilot sabadellenc Sergi Giralt, a la sortida de Palamós
El copilot sabadellenc Sergi Giralt, a la sortida de Palamós / CEDIDA

El copilot sabadellenc Sergi Giralt participa des d’aquest dijous i fins diumenge en el Ral·li Costa Brava d’Històrics, en què intentarà revalidar el títol aconseguit l’any 2018. Aquesta vegada, però, farà parella amb Juan Pedro García a bord de l’Autobiachi. “La victòria als Volcans ens ha anat bé per agafar rodatge. En tenim moltes ganes”, explicava Giralt anant cap a Palamós.

El ral·li, però, que ha penjat d’un fil al llarg d’aquesta setmana. “Va estar a prop de suspendre’s. Afortunadament, com que és de caràcter internacional es podrà disputar”. La prova, de més de dues hores de trams cronometrats, un d’ells de 97 quilòmetres, posarà a prova la concentració i la mecànica de l’Autobianchi. “És una prova que ningú es vol perdre. Hi som tots i això encara és un extra de motivació”, assegurava Giralt.

Un any atípic

La Covid-19 també ha afectat la temporada automobilística dels ral·lis de regularitat. Sense anar gaire lluny, el Ral·li de la Llana va ser un dels clars damnificats d’aquesta pandèmia. Tot i això, per petita que sigui, hi ha hagut una treva que ha permès al copilot de Sabadell disputar diverses proves, com la del Rallysprint de la Cerdanya o el clàssic dels Volcans. Ara, un cop disputat el Ral·li Costa Brava d’Històrics d’aquest cap de setmana, Giralt té previst afrontar el Ral·li de Girona, a Cassà de la Selva, i el de Montmeló, abans de la cita en el Ral·li del Vallespir (França). Enguany, i després de diverses temporades, Sergi Giralt no participarà en el Ral·li de Montecarlo previst per a principis del 2021.

Comentaris
To Top