DS MOTOR

Totes les facilitats

Les instal·lacions es troben al c/ R. Carrasco i Formiguera (18-22)
Les instal·lacions es troben al c/ R. Carrasco i Formiguera (18-22) / CEDIDA

Comprar o vendre un vehicle sense moure’s de casa. Aquest és el model de negoci que ha posat en marxa Webycar, la plataforma on-line de compravenda de cotxes de QUADIS, a Sant Quirze del Vallès.

Les instal·lacions, ja operatives, ofereixen més de 700 meres quadrats dedicats a l’exposició de vehicles d’ocasió, semi-nous i km0. El nou centre Webycar, el tercer operatiu juntament amb els de Zona Franca i Sant Boi de Llobregat –quinze llocs de treball en els tres centres–, espera aconseguir una facturació de 500.000 euros aquest 2020.

Segons el seu director, José Luis Pesado, “l’obertura d’aquesta nova botiga ve motivada per la bona marxa no només de Webycar, que continua creixent cada any i exponencialment en el canal digital, sinó de l’augment de vehicles d’ocasió, que ha incrementat les vendes un 5,6% el juliol i 3,4% en agost en comparació amb els mateixos mesos del 2019 segons Faconauto”.

Procés de compravenda

Durant el procés de compravenda, els professionals de Webycar duen a terme una primera taxació en línia del cotxe del client. Un cop superada, revisen el vehicle a casa del venedor i, després d’un procés de verificació de l’estat del vehicle, que comprèn més de 170 punts de revisió, el compren a l’acte. A l’hora de posar el vehicle a la venda, Webycar enregistra vídeos de 360 graus i fotografies perquè els usuaris tinguin una idea clara i precisa de l’estat del cotxe, tant per dins com per fora. De la mateixa manera, s’inclouen totes les especificacions tècniques necessàries. Si el client no està satisfet, Webycar recompra el vehicle pel mateix preu que aquest –client– havia pagat, sempre que no hagin transcorregut més de deu dies i que el vehicle no hagi recorregut més de 1.000 quilòmetres.

En total, la companyia comercialitza 25 marques d’automòbils a totes les comunitats autònomes. El Nissan Qashqai, el Ford Focus i el Nissal Juke són els tres models més venuts. Tot i la situació provocada per la Covid-19, Webycar manté la previsió d’un creixement del 30% i 600 vehicles comercialitzats aquest any.

Comentaris
To Top