Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament redueix a 30km/h la velocitat a l’eix central de nord a sud

L'avinguda de Matadepera, un dels punts afectats / victòria rovira

L’Ajuntament reduirà la velocitat de nord a sud de la ciutat a 30km/h i a 20 km/h a la zona del Centre, en un eix de 9 quilòmetres. Es tracta d’una actuació que anirà des de l’avinguda Matadepera fins al final de carretera de Barcelona, a tocar del terme municipal de Barberà del Vallès. L’objectiu, segons detalla l’Ajuntament en un comunicat, és “una mesura que busca facilitar el pas i la convivència entre vianants, bicicletes i vehicles”.

Les accions de senyalització i regulació del nou eix s’han iniciat aquest mateixa matinada a l’avinguda de Matadepera i s’aniran desenvolupant al llarg del proper mes. Els treballs els portarà a terme l’empresa TEVASENTAL, S.A., amb un pressupost de 61.371,18 euros. En alguns casos també es reforçarà la semaforització, amb especial atenció a les cruïlles.

Les vies que integren l’eix central són l’avinguda de Matadepera, l’avinguda de la Concòrdia, la plaça de la Concòrdia, el carrer Major, l’avinguda de l’Onze de Setembre, la via de Massagué, el passeig de Manresa, el passeig de la Plaça Major, la Rambla,l’avinguda de Barberà, el passeig dels Almogàvers i la carretera de Barcelona (N-150). Amb aquesta actuació es connecten trams actuals interns de xarxa ciclable que fins ara no tenien continuïtat en dos sentits, mobilitat local i intermunicipal.

Publicitat
Comentaris
To Top