ESPORTS

La LFP sol·licita la suspensió del Sabadell-Alcorcón per 9 casos de coronavirus

El club madrileny es veu afectat de ple per la Covid-19

Els arlequinats no jugaran aquest dimecres a la Nova Creu Alta / Ll. Franco

Es veia venir. La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha sol·licitat al Comitè de Competició la suspensió del partit Sabadell-Alcorcón que s’havia de jugar aquest dimecres a la Nova Creu Alta corresponent a la 7a jornada de la Lliga SmartBank. El motiu són els 9 casos positius detectats en el club madrileny en les últimes proves PCR realitzades. Es confirma així la possibilitat que ja va avançar el Diari de Sabadell el dissabte.

El diumenge passat ja es va produir la suspensió del partit Alcorcón-Ponferradina per precaució després de 4 casos, tres dels quals de jugadors. Posteriorment, es va fer un estudi dels contactes estrets d’aquests positius, aïllant els afectats i contactes. Després de les últimes proves PCR i antígens a tota la plantilla, es van detectar tres positius més de jugadors i un del cos tècnic. L’Alcorcón va entrenar dilluns i aquest dimarts de manera individual i l’ajornament de la roda de premsa del tècnic Mere Hermoso ja feia sospitar alguna situació complicada que ha agafat cos.

Seguint el protocol unificat d’entrenament i competició, LaLiga ha fet a les últimes hores noves proves a la resta de l’equip i l’aparició de més casos -fins a 9 en total- ha provocat la sol·licitud de la suspensió que haurà de confirmar el Comitè de Competició. Tot apunta que es farà oficial aquest dimecres al matí. Un nou entrebanc per al Sabadell, que ara també té dos partits pendents, el de la primera jornada contra l’Almeria i aquest davant l’Alcorcón, fet que encara comprimirà més el calendari. En aquesta situació, l’equip d’Antonio Hidalgo tindrà el seu següent partit el diumenge (21 h) a La Romareda contra el Saragossa.

Comentaris
To Top