Ciutat

Detingut per intentar atropellar un policia i provocar una persecució contra direcció per la Gran Via

La Policia Municipal de Sabadell va detenir dimecres al migdia un home de 21 anys que va intentar atropellar un agent del cos i va intentar fugir contra direcció. Els fets van passar a les 12.32 h en un control que el cos fa en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit per evitar l’ús del telèfon mòbil al volant.

Concretament, l’incident es va produir a la confluència dels carrers Alguersuari i Pascual i Montcada. La policia es disposava aturar el vehicle quan el conductor va intentar evitar el dispositiu que s’hi havia instal·lat.

En un moviment brusc, va estar a punt d’atropellar un agent de la Policia Municipal que participava en el control. L’home va girar cua i va encarar la Gran Via en direcció contrària amb la intenció d’escapar-se, fet que va originar una persecució carrer amunt.

Finalment, els agents van aconseguir aturar el vehicle i detenir el conductor, acusat dels delictes d’atemptat contra un agent de l’autoritat i conducció temerària. És previst que passi a disposició judicial.

Comentaris
To Top