Oci i cultura

Albert Pla es reinventa: ara et truca per WhatsApp i et canta

Un instant de l’obra ‘Miedo’, que Albert Pla va representar l’any passat al Teatre La Faràndula / VICTÒRIA ROVIRA

Qui sap si el futur dels espectacles en viu implica el telèfon mòbil. Però Albert Pla hi ha intuït un filó i s’ha tornat a reinventar. Ara, per 70 euros, ofereix fer una videotrucada de WhatsApp i cantar en directe dues cançons.

“Un gran pas per a mi i cap pas per a la humanitat”, ha reconegut l’autor, a la presentació de la iniciativa. Les entrades per a aquesta original (i exclusiva) miniactuació es compren a la web (albertpla.com), on cal comprovar en el calendari quins dies té lliures, pactar l’hora de la trucada i demanar el títol d’una de les dues cançons (l’altra la tria ell). I té èxit: a l’octubre ja ha fet 11 trucades i el novembre té en 12 de reservades.

Entre l’streaming i la música en viu, Albert Pla truca a l’hora pactada (si l’usuari no respon, torna a trucar un màxim de dos cops).

No és pas l’única novetat d’Albert Pla aquesta tardor. El proper 17 de novembre estrena espectacle al Teatre Borràs de BarcelonaEls dimarts d’Albert Pla és un show que tindrà lloc –com el nom indica– cada dimarts, amb les entrades a 25 euros.

Igualment, la seva videosèrie España de Borbón (de la qual penja un nou capítol setmanalment a Youtube) ja ha arribat a les 12 emissions, després d’arrencar a finals d’agost. També manté una col·laboració d’èxit a El matí de Catalunya Ràdio, ara amb la també sabadellenca Laura Rosel.

Tot i que els concerts són la línia artística que més s’ha ressentit, Pla té actuacions aquesta tardor a Madrid, València, Toledo… El bolo més proper per veure’l és el de Girona (sala La Mirona), el proper 7 de novembre. Després rodarà pel País Basc. I amb aquestes peripècies tancarà un 2020 tan i inesperat com els seus treballs.

Comentaris
To Top