ESPORTS

Hidalgo: “Quan tens un punt has d’assegurar-lo”

El tècnic Antonio Hidalgo, donant instruccions als seus jugadors / LL. FRANCO

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de la derrota davant l’Almeria (1-2).

Valoració del partit: “El partit té diverses fases. No hem començat malament, però ells han començat a trobar-nos l’esquena amb facilitat, amb jugadors que anaven bé a l’espai. Després crec que hem tingut molts bons minuts hem fet el gol i ens podríem haver avançat. Segona meitat hem tingut l’ocasió de l’Edgar i el penal i sí que és cert que després no ha passat massa cosa fins al minut 77 quan els hem empès. Sabíem que ells tenen un potencial enorme amb jugadors cedits del United, han pagat sis milions i mig per un jugador. No et podies desprotegir perquè et podien fer molt mal i quan tens un punt has d’assegurar-lo”.

Màxima efectivitat visitant. Un error que es paga molt car: “No recordo cap ocasió de l’Almeria a la segona meitat. A la primera meitat amb el potencial que tenen no ens n’han fet moltes. El partit estava amb tenir calma, sabíem que tindríem les nostres oportunitats i quan s’arriba al 90 i escaig s’ha de tancar el partit. Un punt és molt bo per a nosaltres”.

Possible penal per mans de Chumi: “He vist que li tocava la mà, però avui en dia no sabem com funciona això –VAR–. Jo, des de la gespa, he vist com clarament li tocava a la mà”.

L’impacte anímic d’errar un penal: “Són situacions que es donen. Quan no estàs encertat et pot caure l’ànim. I més si és contra un equip que juga amb un jugador menys. A partir del 77 hem fet moltes centrades però davant el múscul financer de l’Almeria i amb els diners que s’han gastat, es tractava de no despistar-nos. Quan surt Sadiq i es relaciona amb Ramazani…”.

Diumenge, contra el Màlaga: “El més important és recuperar els nostres jugadors per arribar en bones condicions el diumenge a les 14 h. El Màlaga és un equip amb moltes variants, amb diversos sistemes. És un equip, que com tots els de la categoria, té molt potencial”.

El Sabadell cau a l’afegit després de tenir l’Almeria contra les cordes (1-2)

Comentaris
To Top