Oci i cultura

Avui en ‘streaming’: Belda en concert i el festival de cine inDOCumentari

Carles Belda és un acordionista i músic folk sabadellenc / D.S.

La 4a edició de l’inDOCumentari, el festival de cinema documental de Sabadell, arriba de forma accidentada, com totes les activitats culturals d’aquest estrany i fatídic any.

Després de posposar-ho per problemes derivats de la Covid-19, finalment se celebrarà avui dissabte a través de la plataforma Festhome TV. Els documentals guanyadors d’aquesta edició són Lejsara, de Rubén Capilla i Marc Ferrà; i El Equipo D, Los Códigos Olvidados, de Jorge Laplace.

Los Watts 6.0

La programació on-line per a aquest cap de setmana a Sabadell també ens deixa el concert de Los Watts 6.0. Serà avui dissabte a les 18 h, amb la retransmissió a través de Facebook Live del concert que van fer a la CavaUrpí fa un any. Així mateix, l’acordionista i músic folk Carles Belda actuarà en directe avui a les 19 h, tot protagonitzant el romanç de Les històries naturals. Es tracta de l’espectacle central en el centenari del naixement de Joan Perucho (qui va néixer al barri de Gràcia, al carrer del Torrent de l’Olla, tal dia com avui de fa 100 anys).

A més, la regidoria de Cultura manté en obert un catàleg de funcions teatrals de diverses companyies de Sabadell, que es poden veure en línia.

Teatre al sofà

Entre d’altres, s’ofereix Càsting, un musical molt animal (Teatre del Sol), La coratjosa Antígona (Teatro de sombras), Ratatouille (Joventut de la Faràndula), El llibre de la selva (Teatre Sant Vicenç), Sant Jordi i el Drac (Teatre Arlequí), Pintoxo a Oz (Songi Kune), BrodasBros 10 anys (Teatre Coliseu) i Perquè les persones som diferents (Engruna Teatre).

Comentaris
To Top