Oci i cultura

Santa Salut i Werens, ara a Versembrant

SANTA SALUT / DS

L’escola de rap itinerant Versembrant acaba d’incorporar dos nous talleristes, coincidint amb la represa de les formacions escolars a la tardor en aquest atípic curs 2020-2021.
Concretament, fitxen la cantant de trap Santa Salut i el grafiter Werens, ambdós de Sabadell i amb reconegudes carreres artístiques.

Santa Salut és una apassionada pel hip hop i l’escriptura des de ben petita. És considerada una de les artistes amb més projecció del territori, fent rap “combatiu amb influència dels 90 i molt poca vergonya”.

Per la seva banda, Werens és un artista urbà pioner del grafit a Catalunya. Les seves obres d’art urbà s’escampen per incomptables murs a tot el món. Barreja estètica, denúncia i reivindicació.
Versembrant pretén fomentar la consciència crítica del jovent mitjançant l’art urbà i el hip hop. També hi participen altres sabadellencs com Pau Llonch (impulsor del projecte). Entre els col·laboradors habituals es troben Alba Bittah, Pau Llonch, Joël Fetitxe 13 i Patxi Vazili.

ESO, batxillerat i FP
Versembrant és una proposta educativa que té com a destinataris tant l’alumnat que cursa l’educació secundària (ESO, batxillerat i FP), com joves de tot tipus de centres educatius.
Hi ofereixen tallers de rima, de producció musical, d’art plàstic urbà, de dansa hip hop i breakdance, de DJ i d’improvisació.

Actualment, tenen previstos tallers a la Terrassa Cooperativa i al centre Cal Badia d’Igualada, al casal de joves d’Artés i a la llibreria La Tribu de Sant Andreu.

Comentaris
To Top