Ciutat

El sabadellenc Pepe Martí, setè al Mundial de Kàrting

Martí (39), a Portimao el cap de setmana passat / CEDIDA

Gran actuació de Josep Maria Pepe Martí a la final del Mundial de Kàrting celebrat el cap de setmana passat a Portimao (Portugal). El jove sabadellenc, que debutava a la categoria OK, va aconseguir la setena posició final, convertint-se en el pilot no professional més ben classificat de l’engraellat –74 participants– i el millor rookie de la cita al traçat portuguès.

Tot i les condicions meteorològiques adverses, ja presents des del mateix divendres, coincidint amb la tanda d’entrenaments lliures i cronometrats, el jove sabadellenc va ser un dels més destacats del seu grup: la primera i segona posició aconseguida, sumat al cinquè millor temps a la qualy, van situar-lo a la vintena plaça de cara a les mànigues classificatòries. L’endemà, a la qualy, el temps va donar una petita treva, que va servir per veure el potencial de Pepe Martí. El pilot del DPK Racing va fer quatre top-10 a les quatre mànigues, entre elles, una victòria.

Malauradament, la pluja va tornar a fer acte de presència el dia de la cursa. Un fet que va marcar el desenllaç de la cita mundialista. No obstant això, Martí va ser capaç de guanyar diverses posicions superant Danny Keirle, campió del món l’any 2017; i entrant immediatament després de Lorenzo Travisanutto, vigent campió fins aquest diumenge.

Campió d’Espanya

Pilot d’una de les fàbriques de kàrting més prestigioses com és Tony Kart (2018 i 2019) i de l’acadèmia de Fernando Alonso, Pepe Martí va aconseguir una brillant quarta posició al Mundial de l’any 2019, en categoria OKJ, i campió d’Espanya (2019). Amb aquesta darrera actuació, el sabadellenc s’acomiada del món del kàrting per enfocar-se a l’automobilisme.

Comentaris
To Top