ESPORTS

El Mataró posarà a prova el Club i l’Escola Pia rep el favorit del subgrup A

Alegria entre els jugadors nedadors després de superar el Dènia / LL. FRANCO

Partits que fan afició. Si la Covid-19 no estigués present en el nostre dia a dia, la jornada dels representants sabadellencs de la Segona Divisió B hauria estat seguida per centenars d’aficionats. I és que els duels de Club Natació Sabadell i Escola Pia asseguren un gran espectacle.

Els primers a obrir foc seran els nedadors aquesta tarda (16 h) a Mataró per visitar un dels clars candidats a ocupar les quatre primeres places. Si bé és cert que no han tingut l’inici esperat i tenen la sensible baixa de Rafa Berlanga i Pol Novo respecte a la plantilla de l’any passat, disposen de talent de sobres per posar contra les cordes l’equip de Borja Burgos. Els sabadellencs tindran el primer rival d’entitat en aquest inici de temporada, en què s’han mostrat intractables sumant tots els punts possibles.

Dues hores més tard (18 h), a Can Colapi i a porta tancada, l’Escola Pia rebrà la visita de L’Hospitalet Bellsport, líder del subgrup A i màxim favorit a aconseguir el pas com a primer del grup. Els hospitalencs mantenen el bloc de la temporada passada, amb Chechi al capdavant, que els va dur a la primera posició en el moment de l’aturada del mes de març passat. Per la seva banda, l’equip de Pedro Donoso intentarà mantenir la imbatibilitat una jornada més per no perdre contacte amb la zona alta.

Comentaris
To Top