ESPORTS

Gerard Marquillas, de La Nova Creu Alta a Logronyo

'Marki', celebran t la victòria per 0 a 1 davant el Castelló al Nuevo Castalia la temporada passada / CEDIDA

Demà diumenge, Gerard Marquillas viurà el duel entre el Logronyès i el Centre d’Esports Sabadell de forma molt especial. I és que Marki, fins al passat mes de setembre, va ser jugador arlequinat, a les ordres d’Antonio Hidalgo: “Tenia diverses opcions, una de les quals era la del Logronyès. Des del Sabadell se’m va oferir l’oportunitat de renovar, però vaig creure que se’m presentava una bona oportunitat per a mi”, explica

Actualment, mentre compagina els entrenaments amb els estudis postobligatoris, el jove jugador d’Olesa de Montserrat és una peça cabdal del filial –titular en tres dels quatre partits–, líder invicte de la Tercera Divisió: “L’adaptació ha estat bastant bona. Si bé és cert que no he pogut tenir l’oportunitat d’anar amb el primer equip, he mantingut contactes amb la direcció esportiva i ja saben de la meva presència”, comenta.

“Al Logronyès també li agrada tenir la pilota”

Com a coneixedor de l’equip de Sergio Rodríguez, explica que “el tècnic planteja un equip molt versàtil, que també li agrada tenir la pilota com el Sabadell”. Respecte a les baixes sensibles a l’eix de la defensa d’Enrique Clemente i Álex Pérez, Marquillas no creu que sigui un aspecte que, a priori, pugui ser determinant: “No crec que sigui un factor clau. Penso que serà un partit bastant equitatiu”.

Comentaris
To Top