Ciutat

Ametller Origen obre la quarta botiga a Sabadell

El nou establiment estarà situat a la Rambla / LLUÍS FRANCO

El grup Ametller Origen obrirà el pròxim dijous la seva quarta botiga a Sabadell. L’establiment estarà al número 180 de la Rambla i disposarà de 256 metres quadrats de superfície de venda. S’hi podran trobar més de 250 referències de fruita i verdures a pes, llegums, pa, cereals, làctics, carn i peix. Estarà obert de dilluns a dissabtes en horari habitual, de 9 h a 21 h.

Com a principal novetat, aquesta nova botiga comptarà amb un forn de pa a càrrec de Panet. Es tracta de forners que aposten pels productes saludables i la proximitat. Si més no, serà el primer local del grup Ametller Origen a la ciutat que disposi d’aquest servei.

Més proximitat

Ametller Origen sumarà aquests establiments als que ja té al carrer de les Valls, 24; a l’avinguda de Barberà, 340; i a l’avinguda de Matadepera, 175. Segons expliquen fonts del grup, la nova botiga segueix el model de comerç de proximitat i a peu de carrer. En aquest sentit, el director general d’Ametller Origen, Josep Ametller, ha indicat que “tres anys després de la tercera botiga a Sabadell, amb aquesta nova localització completem l’experiència del consumidor amb un nou espai, més proper al centre del barri amb el mateix propòsit: promoure un estil de vida més saludable i sostenible, facilitant l’accés a una alimentació més nutritiva, plaent i neta”. A més, Ametller defensa “el ferm compromís amb la societat i el medi ambient”.

El grup Ametller Origen és una empresa d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat. D’aquesta manera, ha consolidat un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereixen a les seves botigues, tant la seva fruita i verdura com els productes elaborats. El grup està format per més de 1.500 treballadors, camps de cultiu i fruiters al llarg de tot l’eix de la mediterrània i un obrador central de productes elaborats.

Comentaris
To Top