Ciutat

Control policial a Campoamor amb una desena de denúncies

Control de la Policia Municipal a Campoamor / POLICIA

La Policia Municipal, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, va realitzar un control al barri de Campoamor. Va ser durant la tarda de dimecres, amb la intenció, segons ha comunicat el cos, de garantir la convivència i el compliment de la normativa sanitària.

Durant el control al barri, es van interposar 9 denúncies, per sancionar diferents comportaments. El control es va dur a terme després d’un cap de setmana en què es van interposar més de 170 sancions a Sabadell.

El nombre més elevat de denúncies va ser per incomplir el límit de sis persones en les reunions: se’n van posar 55. Per incomplir el toc de queda, hi va haver 46 denúncies (una disminució respecte a les 62 sancions que es van interposar la setmana anterior).

Hi ha encara alguns sabadellencs que continuen circulant per la via pública sense fer ús de la mascareta. Així ho va detectar la Policia Municipal, que durant els últims dies ha sancionat 26 persones per no dur-la. El consum d’alcohol a la via pública també persisteix: 36 persones han estat sancionades per beure al carrer del 9 al 16 de novembre.

Comentaris
To Top