DS MOTOR

Lewis Hamilton iguala els set títols de Michael Schumacher

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton / AMGPETRONAS

El pilot britànic és, juntament amb Michael Schumacher, el pilot amb més títols mundials de Fórmula 1 després de l’aconseguit el cap de setmana passat a Turquia. Novament, Lewis Hamilton va tornar a fer una exhibició de pilotatge sobre un traçat en condicions adverses a causa del poc grip després de la pluja. El pilot amb més victòries (94), podis (162) i pole position (97) torna a tocar el cel per quarta temporada consecutiva (2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020) en un any gairebé perfecte: nou victòries en tretze grans premis van dictar sentència per a un dels pilots més llorejats de l’automobilisme mundial. Ara, un cop conegut que Mercedes AMG ha fet un nou doblet –pilots i constructors–, l’emoció rau a conèixer qui serà el subcampió en les tres darreres cites restants, on tot s’inclina cap al seu company d’equip Valtteri Bottas, que avantatja Max Verstappen amb 27 punts.

Comentaris
To Top